Minggu, 25 Agustus 2013

Ing Riyoyo kang muspro 2013

Wis pirang tahun tak lakoni, nanging kudu isih sabar nerimo , napak tilas malem i'tikaf kang nentremake ati, koyo koyo aku weruh awakmu ing masjidku , tak sangga tak trima mergo aku ngerti kabeh ki takdir sing kudu tak lakoni, nyuwun pangapuro kangmas, ketoke nek kudu nglalekake awakmu , dalem mboten saged.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar